Get Social With Us
Modele dollapi - LvlUpMarketing
141940
post-template-default,single,single-post,postid-141940,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Modele dollapi

Njihesh si MODELE dhe aktore, ke ndonjë plan për t`i Hyrë Televizionit dhe çfarë tentativash ke bërë? Prokuroret kanë zgjedhur 6 anëtarët e KËSHILLIT të Lartë të Prokurorisë. Besnik cani, Gent Osmani, Antoneta Sevdari, Kosta Beluri, Bujar Sheshi dhe Arben Dollapi do të jenë anëtarë e KLP nga radhët e PROKURORËVE. Pas numërtimit të votave të 297 PROKURORËVE më të votuarit nga prokuroritë e rretheve Ishin Besnik cani, Gent Osmani dhe Atoneta Sevdari. Ndërkohë dy PROKURORËT e apelit Bujar Sheshi dhe Arben dollapi janě zgjedhur automatikisht për shkak se kishte Vetëm dy vende të lira, për 2 kandidatë. Me zgjedhjen e 6 anëtarëve të KLP nga Radha e prokurorisë, tashmë KY Institucion konstituohet, PASI më Herët janě zgjedhur 5 anëtarët nga shoqëria civile. Për çfarë i shpenzon paratë dhe ka Djem që të afrohen vetë për? PRA, Mendon se ka shumë Toyboy në qarkullim? Anëtarët e KLP-sëBesnik CaniGent OsmaniAntoneta SevdariBujar SheshiArben DollapiKosta Beluri Paratë i shpenzoj për mirëqenien Time dhe të njerëzve që më rrethojnë. Ka shumë meshkuj që mundohen me çdo kosto të më afrohen. Në qarkullim ka lloje të ndryshëm meshkujsh, por ATA që marrin guximin të më afrohen janě meshkujt më burrërorë, ndërsa ATA “Toyboy” NUK do të guxonin me ConseilDans Tim. Çfarë kompromisi Mund të bësh për të arritur majat në cinéatografi? Një mënyrë për të shfrytëzuar hapësirën e dollapit tuaj është dyfishimi i hapësirës së magazinimit nëpërmjet instalimit të mini rafteve dhe sirtarëve të vegjël. Ndriçimi fluoreshent është Gjithashtu i rëndësishëm për dollapin tuaj.

KY lloj i veçantë i ndriçimit siguron dritë të mjaftueshme në një hapësirë të vogël, si Rasti i dritave inkandeshente për shembull. Tani jeta sociale ka një peshë të rëndë MBI jetën Reale, prandaj ekziston KY FENOMEN. Por Unë NUK e Kam quajtur kurrë veten MODELE, më kanë quajtur mediat dhe gazetarët, kështu Edhe karakterizimin Tim për këtë çështje po UA à atyre që janě marrë me këtë pjesë. Pas rolit si e dashura e Arben derhemit, bosit të drogës në serialin televiziv “TI Mund të më annuler xhon”, AJO Tregon për “Panorama plus” jetën pas humbjes së të dashurit në një aksident, si i pret festat e fundvitit, PASI ka provuar dhimbjen e humbjes së njeriut të dashur.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.